• Top Stories

    Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε απεργία πείνας – Τι διεκδικεί


    Τις έντονες διαμαρτυρίες του εκφράζει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ενάντια στην απόφαση της διεύθυνσης εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας να προχωρήσει στην κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών εξετάσεων στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας.

    Ο Απόστολος Γκλέτσος ξεκίνησε  απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, καθώς η απόφαση για την κατάργηση του κέντρου θα αναγκάσει τους 16 μαθητές του λυκείου της Πελασγίας να μετακινούνται τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων στη Στυλίδα, σε μια απόσταση 60 χιλιομέτρων.

    stilida-3

    Όπως υποστηρίζει ο κ. Γκλέτσος, πριν 2 εβδομάδες, όταν και ανακοινώθηκε η πρόθεση για την συγκεκριμένη κίνηση, έσπευσε και πήρε τη διαβεβαίωση Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Ωστόσο, την Πέμπτη, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.

    stilida

    Ο κ. Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την διαμαρτυρία του μέχρι να δικαιωθούν οι μαθητές του σχολείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λάκης Λαζόπουλος: Πώς σχολίασε την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση στο twitter για τη μητέρα της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κατασχέσεις: Όλο και λιγότερα χρήματα βρίσκει η εφορία σε λογαριασμούς



    ΣΧΟΛΙΑ