ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η αστυνομική έρευνα για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας που βρέθηκε παρατημένη σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 38χρονου γιατρού του Ιπποκρατείου.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η εξέταση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από το ΙΧ του φερόμενου ως δράστη έδειξε ότι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.
Ο 38χρονος γιατρός μέσα από τις φυλακές Διαβατών επιμένει στους ισχυρισμούς του πως δεν μετακίνησε το μοιραίο βράδυ την άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών.
Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πόρτ μπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε σήμερα. Αύριο θα δοθεί στον ανακριτή και θα αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας.
Πηγή: thestival.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της μεσίτριας: «O αγγειοχειρουργός είχε βγει με την 36χρονη»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 36χρονη μεσίτρια: Το αναισθητικό που εντοπίστηκε στην σορό της και η αίτηση αποφυλάκισης του δράστη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Cosco Shipping Ports διακίνησε 61,3 εκατ. TEU στο εξάμηνο
- SpaceX: Ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του Starship – Πτώση για την μετοχή
- Ασιατικές αγορές: Νέο κύμα ρευστοποιήσεων στις τεχνολογικές μετοχές – Η χειρότερη συνεδρίαση για τον Nikkei 225 από τον Μάρτιο
- DGS : «Μην στέλνετε Ινδούς ναυτικούς σε περιοχές συγκρούσεων» – Παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.