• Top Stories

    B. Πούτιν: Η Ρωσία δεν είχε καμία εμπλοκή στην αποπομπή του διευθυντή του FBI

    • NewsRoom
    Πούτιν Ρωσία

    Ρώσος Πρόεδρος, Vladimir Putin


    Έκπληκτη δηλώνει η Μόσχα με την αποπομπή του πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, την οποία αποφάσισε αιφνιδιαστικά ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τις πιθανές σχέσεις μεταξύ του περιβάλλοντος του Αμερικανού προέδρου και της Ρωσίας στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η Ρωσία δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ τόνισε πως η κίνηση αυτή δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις Μόσχας – Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS. «Ο πρόεδρος Τραμπ ενεργεί με βάση τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με το νόμο και το Σύνταγμα των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

    Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Χένρυ Κίσινγκερ, δήλωσε πως ο Κόμεϊ «δεν έκανε καλή δουλειά, πολύ απλά. Δεν έκανε καλή δουλειά».

    Το ζήτημα Κόμεϊ τέθηκε από δημοσιογράφους και κατά την συνάντηση που είχε ο αμερικανός ΥΠΕΞ Ρεξ Τίλερσον με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λάβροφ.

    Ο Τίλερσον, απέφυγε να απαντήσει, ο Λάβροφ όμως, επιστράτευσε το χιούμορ και δήλωσε: «Απολύθηκε; Πλάκα μου κάνετε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύμφωνος δηλώνει ο Σουλτς με το αίτημα του Μακρόν για έναν κοινό προϋπολογισμό επενδύσεων στην ΕΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νίκη Μακρόν στην Γαλλία φέρνει πονοκέφαλο στον Β. Σόιμπλε και προβληματίζει τους Γερμανούς



    ΣΧΟΛΙΑ