ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύ πιθανή η διαφυγή από τη σύλληψη, μελών του δικτύου του βομβιστή του Μάντσεστερ, σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών της Βρετανίας.
Η Άμπερ Ραντ τόνισε παράλληλα ότι οι αρχές θα μεριμνήσουν αν υπάρχουν ανάγκες για την διάθεση μεγαλύτερου αριθμού από το προσωπικό ασφάλειας. Ακόμη, εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος καλύτερης συνεργασίας με τις εταιρείες ηλεκτρονικών διαδικτυακών παροχών, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση της αστυνομίας, σε πληροφορίες σχετικές με την δράση των τρομοκρατών.
Οπως είπε, θα δοθεί έμφαση στην συνεργασία με τις εταιρείες που έχουν αναπτύξει συστήματα και κωδικούς αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων.
Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο αδερφός του βομβιστή του Μάντσεστερ σχεδίαζε επίθεση στον ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του βομβιστή του Μάντσ. (pics – video)
ΜΗ ΧΑΣEΤΕ: Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει στο Μάντσ. για μια ακόμα συναυλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Αρχές του 2026 θα παρουσιαστεί η πρώτη Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τον Τουρισμό
- Metlen: Θετικές όλες οι συστάσεις για τη μετοχή μετά το Capital Markets Day του Λονδίνου
- Οκτώ χώρες του ΟΠΕΚ+ ανακοίνωσαν νέα επιτάχυνση της παραγωγής πετρελαίου
- Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
