Θλίψη σε κάθε γωνιά της μπασκετικής Ευρώπης σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Άνταμ Βόιτσικ. Στα 47 του χρόνια ο παλαίμαχος Πολωνός “έσβησε” αφού έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία, με τους παράγοντες του Περιστερίου να τον αποχαιρετούν με ανακοίνωσή τους καθώς ο Βόιτσικ τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα τη σεζόν 2001-2002.
“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Άνταμ Βόιτσικ. Ο Πολωνός διεθνής που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας τη σεζόν 2001-02 σε Ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία με την οποία πάλεψε για αρκετά χρόνια. Καλό σου ταξίδι Άνταμ, θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειάς μας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Εμμανουήλ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτός θάνατος για δημοτικό υπάλληλο στην καθαριότητα-Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα εργασίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο κι όμως αληθινό – Ο Τσακ Νόρις νίκησε το θάνατο δυο φορές μέσα σε μία ώρα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στράτος Παραδιάς: Οι βασικοί στόχοι της ΠΟΜΙΔΑ για το 2026 και τα ανοιχτά θεσμικά μέτωπα
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Η αξιοπιστία δεν χτίζεται μόνο με βάση τη λιτότητα, χτίζεται με αποδοτικότητα»
- Σε συναγερμό η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασία ενόψει κακοκαιρίας – Σε Red Code 4 περιφέρειες
- Κάθριν Ο’ Χάρα: Η σπάνια πάθηση από την οποία έπασχε η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.