ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από θαύμα γλίτωσαν οι αθλητές και οι οικογένειες τους στο κολυμβητήριο «Αντώνιος Πεπανός» στην Πάτρα , το απόγευμα της Κυριακής που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.
Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην Πάτρα, «χτύπησαν» τις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου «Πεπανός», με αποτέλεσμα να αποκολληθεί μία μεγάλη σιδερένια κατασκευή με τζάμια και να πέσει κάτω.

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο υπέστησαν ζημιές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στο κολυμβητήριο.
Πηγή: patrastimes.gr – patrastv.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Καλλιάνος: Να προετοιμάζεται και η Αττική για «πέρασμα» ισχυρών καταιγίδων τις επόμενες ώρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάθηκε ορειβάτης στην κορυφή του Ολύμπου–Τεράστια επιχείρηση για τη διάσωσή του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Μετέφερε ναρκωτικά με το υπεραστικό λεωφορείο στην Πτολεμαΐδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Αποστολόπουλος (Ιατρικό Αθηνών): Ο νέος πρόεδρος του ομίλου είναι επιδραστικός και έχει όραμα
- Το αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες και το πολιτικό στοίχημα των μπλόκων
- Hermès Horizons: Ένα αποκλειστικό εργαστήριο ονείρων όπου όλα επιτρέπονται και όλα πραγματοποιούνται
- Χρυσές λίρες: Πού οδηγούνται οι τιμές μετά την υπέρβαση των 1.000 ευρώ και το ράλι ανόδου… 1.188% στα χρόνια του ευρώ