ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανικός προκλήθηκε στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνου στην Ιταλία, τη στιγμή που οπαδοί παρακολουθούσαν τον τελικό του Champions League. Βαρελότα έδωσαν την εντύπωση στον κόσμο ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, με αποτέλεσμα την υποχώρηση του κιγκλιδώματος και τον τραυματισμό 1.000 ατόμων.
Δείτε τις πρώτες στιγμές της αναστάτωσης:
https://www.youtube.com/watch?v=DRiK7gPvTxM
Πέντε άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ανάμεσά τους και ένα αγοράκι που φέρει τραύματα στο κρανίο και στον θώρακα. Το συμβάν έγινε λίγο πριν τη λήξη του τελικού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους, ενώ ποδοπατήθηκαν 1.000.
https://youtu.be/_8EuoIQauBI
Σύμφωνα με σειρά μαρτυριών, λίγο πριν υποχωρήσει το κιγκλίδωμα, είχαν ακουστεί πολλοί κρότοι από βαρελότα, που κάποιοι μπορεί να πίστεψαν πως ήταν πυροβολισμοί. Τρέχοντας για να απομακρυνθούν, πολλοί οπαδοί πάτησαν σπασμένα μπουκάλια και τραυματίστηκαν.
«Η αιτία του συμβάντος είναι ο πανικός. Θα προσπαθήσουμε τώρα να καταλάβουμε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε», δήλωσε ο νομάρχης του Τορίνο, ο Ρενάτο Σακόνε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηράκλειο: Πυροβολισμοί έξω από μπαρ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Βρετανία: Αναβολή των βουλευτικών εκλογών ζητούν οι πολίτες μετά την επίθεση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο με 6 θύματα – Νεκροί οι 3 δράστες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου – Τσάφος στις εγκαταστάσεις της Chevron – Στρατηγικές επαφές σήμερα με ExxonMobil και Cheniere Energy
- Αιγάλεω: Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε ψητοπωλείο
- Football Party για την τελευταία αγωνιστική της Super League με super δώρα και εκπλήξεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
- ΕΛΤΟΝ: Υπέγραψε ομολογιακό δάνειο 9 εκατ. ευρώ
