• Πολιτική

    Παλαιό Φάληρο: Με το νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκαν οι ληστές

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ: Αύριο απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις λόγω της διάσκεψης EuroMed9

    ΕΛ.ΑΣ


    Οι δράστες που επιχείρησαν τη ληστεία στο Παλαιό Φάληρο είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

    Οι δύο συλληφθέντες είναι ένας 35χρονος Αρμένιος και ένας 30χρονος ρώσικης καταγωγής, ενώ ο τρίτος 47χρονος ληστής που έπεσε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας και έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ήταν από την Μολδαβία. Ο τέταρτος διέφυγε οπλισμένος και παραμένει ακόμα και τώρα ασύλληπτος.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου, οι δράστες είχαν κριθεί ένοχοι στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα και παρ’ όλα αυτά αφέθηκαν ελεύθεροι πρόσφατα με το νόμο Παρασκευόπουλου.

    Η συμμορία εισέβαλε σε διαμέρισμα ηλικιωμένων προκειμένου να τους ληστέψουν, όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια, όταν οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία.

    Έρευνα διεξάγεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα τρία πιστόλια και το περίστροφο των ληστών προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον τεσσάρων ληστών στο Παλαιό Φάληρο – Νεκρός ο ένας δράστης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καινούργιες αποκαλύψεις για το μυστικό ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαράζ επαφών Τσίπρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης: Μιλάει με Μέρκελ – «Ποντάρει» σε Τουσκ – Στάινμαγερ



    ΣΧΟΛΙΑ