• Top Stories

    Βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού ο μακελάρης της Νέας Υόρκης – Είχε ήδη βαρύ ποινικό μητρώο (pics-video)

    • NewsRoom
    Νέα Υόρκη


    Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, βγάζει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τον Ρόχας, τον μακελάρη της Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς.

    Όσο και αν φαίνεται περίεργο, ο δράστης της επίθεσης, ήταν παλαίμαχος του Πολεμικού Ναυτικού και στις Αρχές ήταν ήδη γνωστός, καθώς έχει συλληφθεί τέσσερις τουλάχιστον φορές, είτε για επίθεση όπως τώρα σε κόσμο, είτε για μέθη κλπ.

    Μάλιστα, έχει κάνει δύο μήνες φυλακή, στην στρατιωτική του Τσάρλεστον, στην Νότια Καρολίνα, προ τεσσάρων χρόνων. Τότε, το αδίκημα ήταν βιαιοπραγία και αντίσταση κατά της αρχής. Συνελήφθη από τον σερίφη του Τζάκσονβιλ, όπου είχε εγκατασταθεί, λέγοντας μάλιστα σε αστυνομικό πως «η ζωή μου τελείωσε». Δεν δίστασε να απειλήσει και έναν αστυνομικό με θάνατο, αφού πρώτα αποφυλακιστεί.

    Νέα Υόρκη

    Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, έπινε και εν τέλει έφυγε από την υπηρεσία τον Μάιο του 2014.

    Η επίθεσή του, υπενθυμίζεται πως είχε απολογισμό μια νεκρή κοπέλα αλλά και 22 τραυματίες.  Δηλώσεις περί αυτού, έκαναν και γνωστοί του άνθρωποι, όπως η Φατί Ρατζάκ που έιπε ότι «Δεν έχουμε τίποτα κοινό, εκτός από ένα “γεια”». Η γυναίκα αυτή, διαθέτει κομμωτήριο δίπλα ακριβώς από την πολυκατοικία του Ρόχας, στην οποία έμενε κιόλας, αλλά πλέον πάει μόνο για να δει την μητέρα της. Δήλωσε επίσης ότι η οικογένειά του, είναι Δομινικανοί και πως η μητέρα του, φτιάχνει καφέ και φαγητό για το προσωπικό του μαγαζιού.

    Για τον Ρόχας, μίλησε και ένας 26χρονος φίλος του, που ζήτησε κατανόηση:  «Επέστρεψε από την υπηρεσία του στο Ναυτικό έχοντας πρόβλημα με το αλκοόλ και ανέβαζε «τρελά πράγματα στα κοινωνικά δίκτυα. Μην τον βγάλετε τρομοκράτη ή κάτι τέτοιο. Υπηρέτησε την χώρα του και όταν επέστρεψε κανείς δεν τον βοήθησε. Πέρασε μία πολύ δύσκολη εποχή. Αυτός είναι ο φίλος μου. Νοιάζομαι για αυτόν, και πονάει». Δυστυχώς και για εκείνον, μία μόλις εβδομάδα πριν, είχε συλληφθεί και πάλι, στο Μπρονξ, στο διαμέρισμά του, επειδή απείλησε άντρα με μαχαίρι.

    Από τα βίντεο της επίθεσης στην Τάιμς Σκουέρ, φαίνεται και η μεγάλη δολοφονική του μανία. Όταν τον έπιασαν οι αστυνομικοί, του είπε το εξής: «Ήθελα να τους σκοτώσω και μετά υποτίθεται ότι εσείς θα με σκοτώνατε».

    Κάποιες πληροφορίες λένε, είναι πως ο δράστης είχε καπνίσει το συνθετικό ναρκωτικό Κ2. Κάποιοι άλλοι μιλούν για την επήρεια της ουσίας PCP που προκαλεί παραισθήσεις. Αυτό, επιβεβαιώνεται και από το CNN αφού, όπως είπε και ο Ρόχας στους αστυνομικούς, την επίθεση την έκανε επειδή του είπε ο Θεός.

    https://www.youtube.com/watch?v=8DaHTv2F4vw

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μιχάλης Σάλλας: Τι σχέδια έχω για την Παγκρήτια Τράπεζα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κογκρέσο προς ΔΝΤ: Μην λάβετε μέρος σε τρίτο ελληνικό πρόγραμμα

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ