ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν το δεύτερο σπίτι μου» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει για τις συμμετοχές στη φετινή 82η ΔΕΘ και έδειξε ενδιαφέρον για τα κινέζικα φαναράκια με τα οποία έχει στολιστεί η έκθεση και το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί σε περίπτερα της ΔΕΘ και θα παραστεί στις 11:30 στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όταν το κάλεσμα του «πολυμήχανου» Τσίπρα για επενδύσεις έπεσε πάνω στην «ξέρα» της ελληνικής γραφειοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύσημα Κομισιόν στον Μακρόν για την ομιλία του στην Πνύκα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα για την 82η ΔΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου
- Τασούλας για τα 3 χρόνια από τα Τέμπη: Mια τραγωδία που αναζητεί δικαιοσύνη, όπως προβλέπει το Σύνταγμά μας
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 3 χρόνια από τα Τέμπη: Αυτές τις ώρες ενωνόμαστε, θυμόμαστε και διδασκόμαστε
- Διάγγελμα Νετανιάχου: Δεν θα επιτρέψουμε στο τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν να απειλήσει την ανθρωπότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.