ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αρνητικό τρόπο εξέλαβε η “Liberation” το γεγονός ότι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, κάλεσε σε συνεδρίαση βουλευτές και γερουσιαστές, για να αναπτύξει τους στόχους μετασχηματισμού της γαλλικής κοινωνίας.
Την Δευτέρα, η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον Μακρόν να παρουσιάζεται ως… Δίας, κρατώντας στο χέρι κεραυνούς και μάλιστα στην σελίδα αναφερόταν: «Ο Μανου-Δίας στις Βερσαλίες. Η πρώτη πράξη μιας συγκεντρωτικής προεδρίας».
Για πρώτη φορά, Γάλλος πρόεδρος, πραγματοποιεί μία τέτοια κίνηση, δίχως να υπάρχει σοβαρός εθνικός λόγος. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν από τον Φρανσουά Ολάντ, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου 2015, στο Παρίσι και το θέατρο Μπατακλάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! 10.000 Γερμανοί διαδήλωσαν κατά της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Αμβούργο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα αποχωρήσει η Τερέζα Μέι από τις διαπραγματεύσεις για το Brexit;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πιέρ Mοσκοβισί: Θα με ενδιέφερε η προεδρία της Κομισιόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Ξανά στα μαχαίρια η Ryanair με την ΕΕ: «Ανόητοι» οι νέοι κανόνες – Λιγότερο ανταγωνιστικές οι αεροπορικές, ισχυρίζεται η εταιρεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.