• Top Stories

    Ο Καμίνης αντίπαλος της Φώφης για την προεδρία της ΔΗ.ΣΥ. – Ποιους όρους θέτει

    • NewsRoom
    γιωργος καμινης

    Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων


    Ο πρώτος αντίπαλος της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης φαίνεται πως θα είναι ο Γιώργος Καμίνης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, μέσω κύκλων, επιβεβαιώνει πως ενδιαφέρεται να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στην πολιτική σκηνή και στην Κεντροαριστερά, θέτοντας όμως πρώτα τους δικούς του όρους.

    Συνεργάτες του  ανέφεραν πως ο κ. Καμίνης ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση του χώρου της κεντροαριστεράς, επισημαίνοντας όμως πως η πιθανή υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήκοντα του ως δημάρχου Αθηναίων.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Καμίνης για να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι να υπάρχει διαφάνεια, να ακολουθηθούν ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και να μην τεθούν ασφυκτικές προθεσμίες.

    Η εκλογή αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει από τη βάση τον Οκτώβριο με ανοιχτές διαδικασίες. Πριν από την εκλογή του αρχηγού της Συμπαράταξης από τη βάση, θα προηγηθεί το φθινόπωρο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ετοιμάζεται για δήμαρχος Αθηνών ο Πατούλης; Τι είπε στην παρουσίαση του Ομίλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλητικός Κρέτσος στην ΕΡΤ: H ΝΔ αγωνίστηκε να προστατέψει τις τσέπες των καναλαρχών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παππάς: Από τον Μάιο του 2018 θα πραγματοποιείται έλεγχος με barcode στις εφημερίδες



    ΣΧΟΛΙΑ