• Top Stories

    Νέα Δημοκρατία: Η Χρυσή Αυγή προσφέρει ξανά «διευκόλυνση» στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Για προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την συζήτηση για τα μέτρα που ψηφίζονται στην Βουλή, κατηγορεί την Χρυσή Αυγή η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας το εθνικιστικό κόμμα πως με αυτό τον τρόπο διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (θέση την οποία είχε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής και ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος), το επεισόδιο είχε στόχο να προσφέρει «ανάσα» στην Κυβέρνηση για την πίεση που δέχεται για τα νέα μέτρα που συμφώνησε με την τρόικα να επιβληθούν σε συνταξιούχους και φορολογούμενους μετά το τέλος του 3ου μνημονίου.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατίας:

    «Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο».

    Στο ίδιο κύμα κινήθηκε και η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος την ώρα του περιστατικού ήταν καλεσμένος σε εκπομπή στο ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για «στημένο» περιστατικό.

    Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούσε να διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ επιτιθέμενη στη Νέα Δημοκρατία όταν ασκείτε πίεση στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το γεγονός ως μεγάλο σκάνδαλο.

    Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση:

    «Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία «διευκολύνει» τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στο Twitter με Κασιδιάρη, Δένδια και την «αόρατη» φρουρά της Βουλής
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Κασιδιάρης βγαίνει από την Βουλή βρίζοντας μετά το σκηνικό με τον Δένδια (video)
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κασιδιάρης χειροδίκησε κατά του Δένδια – Χαμός στη Βουλή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ