• Top Stories

    ΝΔ: Δεν ασχολούμαστε άλλο με τις ανεκδιήγητες αναρτήσεις του Πολάκη – Τι «αφιέρωσε» ο αν. υπ. Υγείας

    ΝΔ σε Πολάκη: Είσαι υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας

    Παύλος Πολάκης


    Ο Παύλος Πολάκης και οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκαν στο επίκεντρο των πυρών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία χαρακτηρίζει «ανεκδιήγητα» τα όσα επιλέγει να αναρτά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

    «Με τις ανεκδιήγητες αναρτήσεις του κ. Πολάκη, η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να ξανασχοληθεί.  Ο κύριος αυτός είναι πρόβλημα του κ. Αλέξη Τσίπρα.  Ας λύσει το πρόβλημα εκείνος, αν θέλει και μπορεί», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

    Ο κ. Πολάκης είχε τραβήξει το βράδυ της Δευτέρας πάνω του, για μια ακόμα φορά, το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου, καθώς με δύο αναρτήσεις του επιτέθηκε στην ελληνική Δικαιοσύνη για την απόφαση για την Ηριάννα. Μάλιστα, στη δεύτερη από τις αναρτήσεις του επιτέθηκε προσωπικά στον εισαγγελέα που βρέθηκε στην έδρα και ο οποίος πρότεινε να παραμείνει στην φυλακή.

    Σήμερα ο κ. Πολάκης επανήλθε με μια ανάρτηση γύρω από τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στη Βενεζουέλα, αφιερώνοντας τον εκλογικό χάρτη στους «απανταχου της γης νεοφιλελε» (σικ)

    Το κόμμα του Νικολά Μαδούρο επικράτησε στις περισσότερες από τις περιφέρειες, παρά το γεγονός πως οι δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα στην αντιπολίτευση. Η τελευταία αμφισβήτησε τα αποτελέσματα και κατήγγειλε νωθεία κατά τη διαδικασία.

     



    ΣΧΟΛΙΑ