• Πολιτική

    Μπόμπολας για πώληση του MEGA: «Αμιγώς επιχειρηματική κίνηση»

    • NewsRoom
    Μπόμπολας

    Φώτης Μπόμπολας


    Το θέμα της πώλησης του 20% των μετοχών του MEGA στον Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως θα απασχολήσει για καιρό τα media και το κοινό. Ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας, θέλησε με δήλωσή του, που δημοσιεύθηκε στο “Έθνος”, να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

    Είναι γεγονός ότι η ξαφνική πώληση του 20% της “Τηλέτυπος ΑΕ” από το συνολικό 32,73%, που κατείχε η “Πήγασος Εκδοτική” του ομίλου Μπόμπολα, στον Ιβάν Σαββίδη, προκάλεσε πολλές πολιτικές αντιδράσεις. Όμως, ο ίδιος φρόντισε να μιλήσει για «αμιγώς επιχειρηματική κίνηση χωρίς πολιτικές προεκτάσεις».

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.

    Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες.

    Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

    Φ.Μ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To Megaλο παρασκήνιο: Η διαμάχη των Σαββίδη και Μπόμπολα με τις τράπεζες. Τι θα κάνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για Mega-Σαββίδη: Γελάει ο κόσμος με την ανακοίνωσή σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ για Mega-Σαββίδη: Χέρι-χέρι παλιά και νέα διαπλοκή με τις ευλογίες Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ