• Top Stories

    Μάντσεστερ: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο – Ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς (pics – video)

    • NewsRoom
    Μάντσεστερ


    Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη της ύποπτης τσάντας που εντοπίστηκε.

    Οι επιβάτες, παραπέμπονται στους άλλους δύο τερματικούς σταθμούς ελπίζοντας ότι θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις, έστω και με καθυστέρηση αν και σιγά – σιγά θα αρχίσει και πάλι να ενεργοποιείται και ο τερματικός σταθμός 3.

    Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στον τερματικό σταθμό 3 με αποτέλεσμα να υπάρχει εκκένωση του χώρου και την διεξαγωγή έρευνας σε εξέλιξη.

    Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του αεροδρομίου στο Twitter: «Πραγματοποιείται εκκένωση για προληπτικούς λόγους, ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες».

    Η επιβεβαίωση ήρθε από την αστυνομία, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για ύπαρξη ύποπτης τσάντας, με συνέπεια να ξεκινήσει να εκκενώνεται ο σταθμός.

    Κάτι παρεμφερές έγινε και την Τρίτη σε τερματικό σταθμό του Χίθροου, στο Λονδίνο, με την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρασφαλείας, χωρίς όμως να συντρέχει λόγος ανησυχίας και φόβου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παύλος Παπαδόπουλος: Πολλοί επιστημονικοί κλάδοι θα πρέπει να ασχοληθούν με την ψυχολογική κατάσταση του Βαρουφάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στα 200 καλύτερα του κόσμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-σοκ: Γυναίκα εκσφενδονίζεται 20μ. μακριά σε τροχαίο στη Ρωσία!



    ΣΧΟΛΙΑ