• Top Stories

    Λουκάς Παπαδήμος: Νοσηλεύεται ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός

    Λουκάς Παπαδήμος

    Λουκάς Παπαδήμος


    Αν και έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας -24 ημέρες για την ακρίβεια- από την ημέρα που εξερράγη το τρομοδέμα στα χέρια του, ο Λουκάς Παπαδήμος, νοσηλεύεται ακόμη και μάλιστα με αυστηρή φρούρηση, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

    Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί στις αρχές και αφού νοσηλεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του και την υγεία του, αφου και τα τραύματα ήταν επιφανειακά. Έτσι, όπως είναι λογικό, γεννάται η απορία; Τότε γιατί νοσηλεύεται ακόμη; Δεν το επιτρέπει η Αντιτρομοκρατική ίσως; Προκειμένου να αποφευχθούν στα σίγουρα τυχόν επιπλοκές; Αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν ελάχιστοι, από τον στενό κύκλο του κ. Παπαδήμου, αφού δεν έχουν πολλοί την δυνατότητα πρόσβασης στον χώρο του.

    Είχε κυκλοφορήσει η φήμη, ότι θα έπαιρνε εξιτήριο από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γι’ αυτόν τον λόγο, είχαν ήδη αρχίσει να “στήνονται” τα σχέδια φύλαξης και του ιδίου και της οικίας του. Όμως, το νοσοκομείο ακύρωσε το εξιτήριο. Η Αντιτρομοκρατική ισχυρίζεται πως οι γιατροί δεν έχουν συμφωνήσει πλήρως αφού και η ψυχολογική κατάσταση του ιδίου δεν είναι πολύ καλή.

    Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, προσπαθούν να συντάξουν την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού, προκειμένου να ερευνήσουν καλύτερα την υπόθεση. Έτσι, τον συνάντησαν και συζήτησαν μαζί του, βλέποντας πως ναι μεν είναι καλά στην υγεία του, αλλά όχι και ψυχολογικά. Είναι ακόμα σοκαρισμένος και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δώσει ακόμα καθαρή εικόνα για την έκρηξη και τον φάκελο. Το μόνο που έχει πει, είναι ότι πήγε, όπως πάντα, να ανοίξει τον φάκελο, θεωρώντας ότι έχει ελεγχθεί, όπως κάθε προηγούμενος φάκελος. Έτσι, δεν υπολόγισε σε ενδεχόμενο κίνδυνο, κάτι που ευτυχώς δεν είχε πιο σοβαρές συνέπειες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άθελά του γλίτωσε τα χειρότερα ο Παπαδήμος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαψεύδουν ότι ο παγιδευμένος φάκελος που παρέλαβε ο Παπαδήμος “πέρασε” από τη Βουλή

    MH XAΣΕΤΕ: Λουκάς Παπαδήμος: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του



    ΣΧΟΛΙΑ