• Πολιτική

    Λεβέντης: «Οι δεξιοί και οι συριζαίοι είναι άμυαλοι»

    Λεβέντης


    “Δριμύ κατηγορώ” έριξε στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Πρωθπουργό κοντόφθαλμο αλλά και παθιασμένο με την εξουσία, κάτι που είπε και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον “Νorth98”: «Ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε τη συμβουλή μου να σχηματίσει μια μεγάλη κυβέρνηση με κύρος στη διεθνή κοινότητα και συνεχίζει μόνος του για να βρεί λύση μέσω του Πούτιν, των Κινέζων, των Αράβων, όλα αυτά είναι μάταια τα έκαναν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς και εισέπραξαν το μηδέν. Και μόνο που επιλέγεις Κινέζους και Ρώσους δείχνει οτι ειναι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος».

    «Οι δεξιοί και οι συριζαίοι, είναι άμυαλοι, τους οδηγεί το τυφλό πάθος για εξουσία, τα επιτελεία τους είναι χειροκροτητές». Μίλησε και για το Ελεγκτικό Συνέδριο: «Πρέπει να πάνε φυλακή οι δήμαρχοι που προσέλαβαν προσωπικό χωρίς να βασίζονται σε νόμο παρά ελπίζοντας στη μονιμοποίησή τους».

    Έκανε αναφορά και στα μέτρα: «Είναι σοφιστές και πανούργοι. Δεν είναι καθαροί άνθρωποι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απο τις αποφάσεις που λαμβάνουν, αφήνουν μπανανόφλουδες στο δρόμο για να γλιστρήσουν οι υπόλοιποι και να πούνε στην κοινωνία οτι ο Λεβέντης ψήφισε τα αντίμετρα».

    Ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον Γιώργο Λεβέντη, περιμένει τις λάθος κινήσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να “βγει από πάνω”.

    Δεν δίστασε να ρίξει βέλη και στην δημόσια τηλεόραση, εξαιτίας του λιγοστού χρόνου που αφιερώνει στο κόμμα του και της λειτουργίας του σαν προπαγανδιστικό μέσο της κυβέρνησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: G7: Σήμερα η έναρξη της Συνόδου – Πρώτο θέμα συζήτησης το ελληνικό χρέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκδότης La Repubblica: Ο Μακρόν θα επιλέξει για πρωθυπουργό την Λαγκάρντ

     



    ΣΧΟΛΙΑ