• Top Stories

    Kόβει την ανάσα η ομολογία του δολοφόνου στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν η κακιά η ώρα, έκλαιγε συνέχεια»

    παιδοκτόνος

    Η 6χρονη Στέλλα


    Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την ιστορία εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη, η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα σε κάδο σκουπιδιών σε απόσταση 1 χλμ. από το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα.

    Το αθώο κοριτσάκι έπεσε θύμα του ίδιου του πατέρα της, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. «Ήταν η κακιά η ώρα. Ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε… » φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός.

    Το άψυχο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου μακριά από το σπίτι της οικογένειας στην Αγ. Βαρβάρα, στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου. Η δολοφονία της προσδιορίζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη, ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Να πάνε στον εισαγγελέα οι επιχειρηματίες που τα έφαγαν με τις Porsche, τα liar jet και τα πούρα. Όχι οι τραπεζίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ο πατέρας της στραγγάλισε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στη Μύκονο που πωλείται 11,7 εκ. – Έχει 17 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια (20 Φωτό)



    ΣΧΟΛΙΑ