• Πολιτική

    Ειρήνη Αγαπηδάκη: Θες να διοριστείς ; Μπες φυλακή

    • Contributor
    Eιρήνη Αγαπηδάκη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη


    Θες να διοριστείς; Μπες φυλακή! Έμπορος ναρκωτικών παίρνει απονομή χάριτος και διορίζεται στη ΔΕΗ. Άλλος που νόθευσε διαβατήριο, πολιτογραφείται ως Έλληνας.

    Κυρία που είχε καταδικαστεί για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, μεταμορφώνεται σε νοσοκόμα. Άλλος που καταδικάστηκε για «διακεκριμένη κλοπή αντικειμένου αρχαιολογικής αξίας που βρισκόταν σε δημόσιο τόπο και η φθορά αρχαιολογικού χώρου κατά συναυτουργία» αποφυλακίζεται και διορίζεται στο Δημόσιο ως νοσηλευτής.

    Και το καλύτερο, κυρία που είχε καταδικαστεί για απάτη σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διορίζεται ως μόνιμη υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας, στη θέση νηπιαγωγού. Είμαι πραγματικά συγκινημένη που η κυβέρνηση μας ανακάλυψε έναν τόσο πρωτότυπο τρόπο σωφρονισμού για όσους διαπράττουν αδικήματα: απονομή χάριτος και διορισμός στο Δημόσιο. Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι το να εργάζεσαι στο ελληνικό Δημόσιο είναι χειρότερο και από το να βρίσκεσαι στη φυλακή.

    Να δεις που ο Ρουβίκωνας και οι πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες παλεύουν να διοριστούν και η κυβέρνηση αρνείται να τους φυλακίσει! Πέρα από την πλάκα, εδώ συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό: βγάζουν έξω κακοποιούς και αγοράζουν τις ψήφους τους, διορίζοντας τους στο δημόσιο. Φαίνεται ότι η ψήφος των εγκληματιών, είναι πολύ σημαντικότερη για τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη δική μου και τη δική σου.

    Εμείς χρηματοδοτούμε το πρόγραμμα εξαγοράς ψήφων των κακοποιών: με τους φόρους μας. Ελπίζω να μη βρεθεί η κυρία νηπιαγωγός να διδάσκει τα παιδιά σου. Αυτό μόνο. Γιατί με όσα μαθαίνουμε κάθε μέρα, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι όταν θα φύγουν αυτοί οι αλήτες από την εξουσία, θα πρέπει να ξαναχτίσουμε τη χώρα με τα χέρια.



    ΣΧΟΛΙΑ