• Top Stories

    H Αριάνα Γκράντε θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ

    Αριάνα Γκράντε Μάντσεστερ

    Αριάνα Γκράντε


    Η ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε προσφέρθηκε να αναλάβει την κάλυψη των εξόδων για την κηδεία των 22 θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, έχοντας ήδη προχωρήσει στη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού με χρήματα που θα δοθούν στις οικογένειες εκείνων που βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Δευτέρας (22 Μαΐου).

    Αριάνα Γκράντε Μάντσεστερ
    Αριάνα Γκράντε

    Μάλιστα, σύμφωνα με μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την Αριάνα Γκράντε, εξήγησε σχετικά ότι «η Αριάνα έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων που πέθαναν στην Αρένα του Μάντσεστερ και πρόκειται να πληρώσει τα έξοδας της κηδείας του καθένα».

    Αριάνα Γκράντε Μάντσεστερ

    Ωστόσο, σημειώνεται ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ούτε έχει γίνει γνωστό αν θα πληρώσει όλο το ποσό της κηδείας των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ ή το αν θα διαθέσει κάποιο συμβολικό ποσό.

    Μάντσεστερ

    Η ποπ σταρ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες, μία ημέρα αφότου ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας.

    Αριάνα Γκράντε Μάντσεστερ

    Η Αριάνα Γκράντε φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου: Η αθωότητα σκοτώθηκε από το κακό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζουν οι μητέρες των παιδιών στο Μάντσεστερ: «Μου είχε πει “ευχαριστώ που με άφησες να πάω”» 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάφι Ρόουζ Ρούσσος: Η μητέρα της δεν ξέρει για τον τραγικό θάνατο της 8χρονης Κύπριας στο Μάντσεστερ



    ΣΧΟΛΙΑ