• Top Stories

    Γεωργιάδης: «Ο Βούτσης ντρόπιασε το κοινοβούλιο απελευθερώνοντας μέλη του Ρουβίκωνα»

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιαδης


    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ την απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να απελευθερωθούν τα μέλη της οργάνωσης του Ρουβίκωνα. Το αποτέλεσμα, ήταν να εισβάλλουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου, λίγες ημέρες πριν.

    «Έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και χαρακτήρισε «τεράστιο ιστορικό λάθος του Προέδρου της Βουλής που θα σημαδέψει τη θητεία του».

    Δήλωσε επίσης ότι είναι παντελώς αδιανόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβίκωνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. «Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στη θέση τους», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

    Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού στον Guardian πως μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης.

    Ως παράδειγμα μάλιστα ανέφερε ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε την ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

    «Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα», πρόσθεσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στρατούλης: «Πέντε υπουργοί και 35 βουλευτές θέλαμε Grexit»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παππάς: «Τα 35 εκατ. για τηλεοπτική άδεια ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαρακόπουλος: «Η κυβέρνηση υπονομεύει η ίδια το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προωθεί»



    ΣΧΟΛΙΑ