• Top Stories

    Φρικτό έγκλημα στο Περιστέρι – Βρέθηκε νεκρός 41χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ: Αύριο απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις λόγω της διάσκεψης EuroMed9

    ΕΛ.ΑΣ


    Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με νεκρό έναν 41χρονο Έλληνα, ο οποίος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

    Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό συγγενής του δύο μέρες αργότερα, που πήγε στο σπίτι του στην οδό Κύπρου 69 προκειμένου να δει αν είναι καλά, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας του.

    Ο 41χρονος έμενε με τη μητέρα του, η οποία επειδή απουσίαζε από το σπίτι τον αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει το τραγικό περιστατικό.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το διαμέρισμα του 3ου ορόφου ήταν ανακατεμένο ωστόσο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του. Άνθρωπος του μεροκάματου ο Αποστόλης δεν είχε τύχει να κάνει τη δική του οικογένεια ωστόσο ήταν πολύ αγαπημένος με τη μητέρα και την αδερφή του η οποία ζει στην Κόρινθο με τη δική της οικογένεια.

    Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο 41χρονος να άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του στο δολοφόνο του. Οι έρευνες ξεκινούν από το συγγενικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα.

    «Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Τον γνωρίζαμε από πολύ μικρό παιδί. Δυστυχώς η μοίρα ήθελε να χάσει τον πατέρα του και να μεγαλώσει με τη μητέρα και την αδερφή του. Ένας άνθρωπος πάντα ευγενικός και καλοσυνάτος», δήλωσε γείτονας του 41χρονου στο protothema.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε τις προσπάθειες αποκόλλησης του Blue Star Patmos (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκαψαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έλουσαν» ελεγκτή της ΑΑΔΕ με κρέμα κρέπας στη Λευκάδα



    ΣΧΟΛΙΑ