• Top Stories

    Φώτης Μπόμπολας: Δηλώνει άγνοια για την ημερομηνία πλειστηριασμού της “Πήγασος”

    Πήγασος


    Ανακοίνωση – απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε η «Πήγασος» και ο Φώτης Μπόμπολας με την οποία την ενημερώνει πως δεν έχει λάβει γνώση για τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα περί ημερομηνιών και διαδικασιών πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων.

    Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

    Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 2226/20.06.2017 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρονται σε ημερομηνία και διαδικασίες πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων  της “ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής ως “Εταιρία”) και σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών απαντήσεών μας και ενημερώσεων των αρμοδίων Αρχών και του επενδυτικού κοινού περί της αδιάλειπτης και πάγιας αρχής μας για άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση, η Εταιρία γνωστοποιεί ότι δεν έχει λάβει γνώση επί των ως άνω αναφερομένων στα εν λόγω δημοσιεύματα τύπου, άλλως θα είχε ήδη προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

    Σήμερα έγινε γνωστό ότι δεσμεύεται η κινητή και ακίνητη περιουσία του Φώτη Μπόμπολα με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα.

    Στο πλαίσιο έρευνας από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, ζητήθηκε από τον κ. Αθανασίου να προχωρήσει σε δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα, έως του ποσού των περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που έπραξε με διάταξή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του Φ. Μπόμπολα για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή 30 εκατ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοπόροι στις παραγγελίες πλοίων για το 2017 οι Έλληνες εφοπλιστές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσοχατζόπουλος: «Παπανδρέου – Σημίτης μας πούλησαν σε δανειστές – Έχω στοιχεία»

     



    ΣΧΟΛΙΑ