• Πολιτική

    Το φονικό στο Μοσχάτο μέσα από τέσσερα βίντεο (video)

    Μοσχάτο


    Ολόκληρη την Ελλάδα συγκλόνισε η στυγερή δολοφονία του 47χρονου άνδρα από τον Πειραιά από τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, στο Μοσχάτο. Οι εκδοχές ήταν πολλές. Τελικά, το άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε για χάρη μιας γυναίκας.

    Η πρώην σύζυγος του 47χρονου ξενοδόχου, είχε σχέση με τον Παραολυμπιονίκη. Εκκρεμούσε δίκη εναντίον της -στις 30 Μαρτίου- από τον εκλιπόντα, για την επιμέλεια των παιδιών τους, ο οποίος καλούσε τον Βασίλη Τσαγκάρη να καταθέσει υπέρ του, λέγοντας στο δικαστήριο ότι είχαν συνάψει αυτή τη σχέση πριν ακόμα το ζευγάρι χωρίσει. Κάτι που πίστευε και ο ίδιος ο άτυχος άνδρας.

    Όμως, ο δράστης, αντιθέτως αρνήθηκε και το γεγονός αλλά και την απάιτηση του 47χρονου. Επέμενε ότι την σχέση την ξεκίνησαν μετά τον χωρισμό τους. Εκεί είναι το σημείο που φαίνεται να εξόργισε τον ξενοδόχο, ξεκινώντας τις απειλές, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Παραολυμπιονίκη: «Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος. Μετά με έβριζε επειδή είχα σχέση με την πρώην γυναίκα του. Με απειλούσε ότι αν δεν πάω στο δικαστήριο που έχει μαζί της να καταθέσω υπέρ του και σε βάρος της, τότε θα σκοτώσει τη μάνα μου και τον αδερφό μου. Χαρακτηριστικά μου είπε ότι μόνο έτσι, αν πάω στο δικαστήριο, θα εξιλεωθώ απέναντί του. Εγώ ήξερα ότι είχε σχέση με όπλα, ότι ανήκε σε σκοπευτικό σύλλογο και ότι έμπλεκε συνέχεια σε καυγάδες. Η μητέρα μου τον έχει δει να την παρακολουθεί. Όταν κατάλαβα ότι θα ορμήσει έβγαλα το όπλο για να αμυνθώ».

    Βίντεο νο.1: Έρευνα διεξάγουν αστυνομικοί και πυροσβέστες στον τόπο του εγκλήματος

    Βίντεο νο.2: Ο τραυματισμένος και παρατημένος ξενοδόχος γίνεται αντιληπτός από άνδρα του ΕΚΑΒ που μπαίνει με φακό στο πρακτορείο

    Βίντεο νο.3: Άνθρωποι του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τον τραυματία ξενοδόχο που έχει δεχτεί τέσσερις πυροβολισμούς

    Βίντεο νο.4: Αστυνόμοι και άνθρωποι του ΕΚΑΒ έξω από το σημείο του φονικού

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα έκκληση Στουρνάρα: Να τελειώσουμε με την αξιολόγηση – Δεν αποκλείεται να έχουμε ύφεση όλο το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EuroWorking Group στις 30 Μαρτίου, Eurogroup στις 7 Απριλίου, αλλά συμφωνία πότε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρθρο φωτιά Σκουρλέτη για τη ΔΕΗ: Η κυβέρνηση να αντιταχθεί στον κανιβαλισμό

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ