ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο Metropolitan ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.
Ο 88χρονος πολιτικός νοσηλευόταν στο Metropolitan από την περασμένη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, στο Παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου, καθώς είχε εκδηλώσει λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να υποβληθεί σε παρακέντηση λόγω συγκέντρωσης υγρού στον πνεύμονα.
Σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει η Προεδρία της Δημοκρατίας: «Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Κάρολος Παπούλιας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.