• Top Stories

    Αίσιο τέλος με την υπόθεση αρπαγής της 12χρονης Μίνκα

    minka


    Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η 12χρονη Μίνκα Κιριάκοφ, η οποία είχε πέσει προ ημερών θύμα αρπαγής από τον πατέρα της. Σύμφωνα με το patrastimes.gr άντρες της  Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν την 12χρονη και τον πατέρα της στην Κατερίνη.

    Ο πατέρας της 12χρονης συνελήφθη και  το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Σκαγιοπούλειο ίδρυμα.

    Τι συνέβη

    Από την πρώτη ημέρα της απαγωγής της από την Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου και νοσηλευόταν, βασικός ύποπτος ήταν ο πατέρας της. Το κοριτσάκι, είχε απαχθεί και στις 8 Ιουνίου από την Ακτή Δυμαίων, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, κάτι που έγινε γνωστό δύο μέρες αργότερα.

    Για τον εντοπισμό της είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού: «Η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

    Μετά τη σύλληψη, αναμένεται με ενδιαφέρον η απολογία του πατέρα της στις δικαστικές αρχές προκιεμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο: Ο δήμαρχος Παξών τα… έχωσε στον Will Smith για τα σκουπίδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O κρυμμένος θησαυρός των Ρομά βρέθηκε σε σπίτια ενεχυροδανειστή στο Χαλάνδρι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άναψαν τα αίματα στη Θεσσαλονίκη: Μέλη του ΠΑΜΕ πέταξαν μπογιές στο Γ΄Σώμα Στρατού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ