ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ομάδα 30 ατόμων, πολλοί εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες και κράνη, έκαναν «ντου» στην περιοχή των Μελισσίων και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου,σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων και προσόψεις τραπεζών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εμποδίσουν νέες ενέργειες, ενώ έχουν κλείσει προσωρινά ορισμένοι κεντρικοί δρόμοι της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκαν στην Κερασιά Κομοτηνής τα συντρίμμια του αεροσκάφους που αγνοούταν στη Ροδόπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη φωτιά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής – Εστίες σε Δράμα και Σέρρες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σύγκρουση κυβέρνησης-Δήμων για τα αποθεματικά των ΟΤΑ: Ανησυχία για τα δανεικά και τις κυρώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.