• Top Stories

    Ελευσίνα: Φωτογραφίες-σοκ από το δημαρχείο λίγο μετά την επίθεση

    • NewsRoom

    O δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς


    Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, λίγο μετά την επίθεση με μαχαίρι κατά του δημάρχου Ελευσίνας από συμβασιούχο.

    Ο δήμαρχος, κ. Γιώργος Τσουκαλάς βρισκόταν στο γραφείο του, όταν ο συμβασιούχος, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζήτησε να τον συναντήσει.
    Ειδικότερα, σύμφωνα με το thriassio.gr, ο δράστης ζητούσε επίμονα από το πρωί να συναντήσει τον δήμαρχο στο ιδιαίτερο γραφείο του. Μόλις η συνάντηση έγινε και βρέθηκαν μόνοι τον μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό και έφυγε ατάραχος από το δημαρχείο. Ο δράστης μετά το αιματηρό περιστατικό μετέβη σε καφετέρια της περιοχής όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

    eleusina

    eleusina

    eleusina

    eleusina

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

    Όσον αφορά στον δήμαρχο Ελευσίνας, έχασε αρκετό αίμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς από το χτύπημα με το μαχαίρι προκλήθηκε ζημία σε μία μεγάλη αρτηρία. Διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βαρύτατες διώξεις σε 20 άτομα για έξτρα πληρωμή 32 εκατ. ευρώ(!) στις σήραγγες της «Εγνατίας Οδού»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τον 3χρονο γιο του για τα μάτια μιας γυναίκας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σοκ: Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ