• Top Stories

    Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρει η ομολογία του δράστη στον ψυχίατρό του (video)

    • NewsRoom
    Περιστέρι


    Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο το στυγερό έγκλημα που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης: Τρόφιμος από το Δαφνί βγήκε από το νοσοκομείο και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του!

    Ο 45χρονος δράστης μετά το στυγερό έγκλημα που διέπραξε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, επέστρεψε στο ψυχιατρείο στο Δαφνί και με κυνισμό φέρεται να είπε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε: «Την έφαγα».

    Ο ψυχίατρος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

    Ο 45χρονος δράστης μαχαίρωσε τη σύντροφό του με τόση μανία που σχεδόν την αποκεφάλισε! Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

    Οι 38 μαχαιριές που έκοψαν το νήμα της ζωής της άτυχης γυναίκας

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η άτυχη γυναίκα φέρει στο σώμα της 38 μαχαιριές στον λαιμό, τον αυχένα και την ωμοπλάτη.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα έχει μόνο ένα αμυντικό τραύμα, άρα, όπως φαίνεται, ο δράστης την αιφνιδίασε, ενώ εκείνη ήταν με γυρισμένη πλάτη.

    Είχε σκοτώσει και την προηγούμενη σύντροφό του

    Το πλέον ανατριχιαστικό είναι ότι ο ίδιος άνδρας το 2011 είχε σκοτώσει την τότε σύντροφό του στο Λουτράκι, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

    Βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε τότε για το έγκλημα με την 37χρονη, ο πρώην διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου, Χαράλαμπος Τετράδης: 

    Μαρτυρίες των κατοίκων αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε εντοπιστεί με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της από αστυνομικούς, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

    Η γυναίκα όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο.

    Ο δράστης τότε, αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

    Σημειώνεται ότι ο δράστης ήταν, εν μέρει, τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε.

    Πλάνα από το εξοχικό που ο δράστης είχε κατακρεουργήσει τον Ιούλιο του 2011 την άτυχη 37χρονη – Τι έλεγαν τότε οι γείτονες:  

    Όλοι ήξεραν στην γειτονιά για τον πρώτο φόνο

    Κοινό μυστικό αποτελούσε στη γειτονιά της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι, ότι ο 45χρονος άνδρας είχε σκοτώσει στο παρελθόν μια 37χρονη γυναίκα και ότι νοσηλευόταν στο ψυχιατρείο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα μία γειτόνισσα ο δράστης στο παρελθόν ήταν παντρεμένος «Η γυναίκα του έφυγε νύχτα γιατί πήγε να την σκοτώσει . Πήρε το κορίτσι που είχαν και εξαφανίστηκε. Όλοι είπαμε Δόξα ο Θεός γιατί την χτυπούσε πολύ. Μετά μάθαμε ότι σκότωσε μία άλλη κοπέλα στο Λουτράκι γιατί την ζήλευε και είχα μάθει ότι ήταν στο Δαφνί. ​Τώρα πάλι τα ίδια, τον αφήσανε και πάλι τα ίδια. Μπαινοέβγαινε και ερχόταν εδώ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει στο παρελθόν την γυναίκα του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Δαφνί ο 39χρονος δικηγόρος που κακοποιούσε το 2χρονο γιο του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ: Ο ανατριχιαστικός διάλογος ψυχιάτρου – δολοφόνου μετά το στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι



    ΣΧΟΛΙΑ