ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, η οποία τιτλοφορείται «Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει στο δρόμο του διχασμού και της αποτυχίας», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να απορρίψει το αίτημα για εξεταστική επιτροπή για το σύνολο της υπόθεσης του Noor 1, χαρακτηρίζοντας «τριτεύουσας σημασία» την παρέμβαση του υπουργού Πάνου Καμμένου στην δικαστική υπόθεση.
Η Νέα Δημοκρατία, μάλιστα, δεν ξεχνά να αναφερθεί στο δημοψήφισμα του 2015, το οποίο διεξήχθη σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Το νέο προφίλ του κ. Τσίπρα: Πανικόβλητος απ’ την σκανδαλώδη εμπλοκή στις συζητήσεις με κατάδικους ισοβίτες για ναρκωτικά, αδύναμος να πειθαναγκάσει όλους τους βουλευτές του στη στήριξη του κ. Καμμένου τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το χθες.
Στα δύο χρόνια από την επέτειο της απόλυτης εξαπάτησης του ελληνικού λαού με το αχρείαστο δημοψήφισμα, συνεχίζει στο δρόμο του διχασμού και της αποτυχίας.
Ας συνεχίσει μόνος του αυτήν την πορεία…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ασπίδα προστασίας» Τσίπρα σε Καμμένο: Είπε «όχι» σε εξεταστική για το Noor 1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεόδωρος Φέσσας (ΣΕΒ): Eπιστροφή στην κανονικότητα με αργά αλλά σταθερά βήματα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Glenn Kim: Αυτό ήταν το «τρελό» μας σχέδιο για το παράλληλο νόμισμα στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα big news, η super Alpha Bank, τα διεθνή ραντεβού του Πιερ, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι φωνές στο ΜΜ, ποιος έβαλε νάρκη στον εφοπλιστή Οικονόμου και ο Σταθόπουλος της BC σε κέφια (3 φωτό)
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Βήμα – βήμα η διαδικασία, 7 παράμετροι στο μικροσκόπιο
- Ποιος ζήτησε την παραίτηση Βορίδη, ο άγριος καυγάς στο Μαξίμου, το σχέδιο αλλαγής πρωθυπουργού και γιατί γέμισε «Ινδιάνους» η Λάρισα
- Sichuan Airlines: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις από τον ΔΑΑ προς Τσενγκντού – Ελληνοκινεζική συνεργασία ορόσημο στις αερομεταφορές
