• Top Stories

    Ο Χρήστος Σπίρτζης προβλέπει πότε θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης Τσίπρας

    Προσβλητική προσπάθεια Σπίρτζη να εκμεταλλευθεί τη γυναικοκτονία στη Ρόδο-Θύελλα αντιδράσεων

    Χρήστος Σπίρτζης


    Αναφορά στις γραβάτες έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος παράδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα της Ιονίας Οδού, από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη Άρτας.

    «Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα, τον επόμενο Αύγουστο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, αφού προηγουμένως υπογράμμισε πως βήμα-βήμα με σκληρή και συλλογική δουλειά η κυβέρνηση πετυχαίνει σε όλους τους τομείς.

    Πάντως, σε σχέση με τις προηγούμενες παραδόσεις των νέων μεγάλων οδικών αξόνων της χώρας, στις οποίες είχε παρευρεθεί ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, η σημερινή εκδήλωση ήταν λιτή. Πέρα από τους τοπικούς άρχοντες, στην εκδήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

    Κατά τον χαιρετισμό της η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε πως «βήμα-βήμα η χώρα ξανακτίζεται» και επισήμανε πως οι μέρες έχουν θετικές ειδήσεις.

    «Για τον νομό μας για την Άρτα, το έργο έχει ολοκληρωθεί. Και αυτό δεν είναι μία ψεύτικη είδηση, είναι μια πραγματική είδηση, γι΄ αυτό δεν θα την δείτε στα μεγάλα ΜΜΕ. Δεν είναι κατασκευασμένο θέμα, είναι κατασκευασμένο έργο, δεν είναι μακέτα», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

    Το νέο έργο είναι μήκους 27 χιλιομέτρων. Αποτελεί ένα καθοριστικής σημασίας κομμάτι, καθώς με την παράδοσή του η Ιόνια Οδός γίνεται ένας ενιαίος αυτοκινητόδρομος συνολικού μήκους 182 χιλιομέτρων.

    Όπως ανακοίνωσε ο κ. Σπίρτζης τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί και το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου που θα τον συνδέσει με την Εγνατία οδό. Σε αυτή τη παράδοσή, πάντως, η οποία αναμένεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

    Ο υπουργός τόνισε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν όταν το 2018 εγκατασταθεί το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων, όταν επιτευχθεί -σε συνεννόηση με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες, που έχουν δανείσει για τα έργα- η μείωση της τιμής των διοδίων και όταν συμπληρωθούν τα έργα υποδομής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάλληλος του Δημοσίου έλειπε… μόνο 163 μέρες από τη δουλειά της – Τι απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «φθηνό Άρλεκιν» του Βαρουφάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραγασάκης κατά Στουρνάρα: Αν ήθελε να επηρεάσει τις αγορές, μάλλον δεν τα κατάφερε

     



    ΣΧΟΛΙΑ