• Top Stories

    Το Charlie Hebdo «αποκεφαλίζει» τη Μέι: Δείτε το προκλητικό εξώφυλλο (pics)

    • NewsRoom
    Τερέζα Μέι


    Ένα νέο εξώφυλλο – πρόκληση δημοσιεύει το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo, το οποίο με σκίτσα του συχνά σατιρίζει θέματα και πρόσωπα- «πρωταγωνιστές» της επικαιρότητας.

    Αυτή τη φορά το περιοδικό θέτει στο… επίκεντρο του ενδιαφέροντός του την υποψήφια των Τόρις Τερέζα Μέι, με αφορμή τις βρετανικές εκλογές, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τη στάση που τήρησε η Βρετανίδα  υποψήφια.

    Στο εξώφυλλο εμφανίζεται η Μέι, αποκεφαλισμένη, να κρατά στα χέρια της το κεφάλι της, ενώ στη λεζάντα αναγράφεται: «too much is too much». Πρόκειται για τη φράση που είπε η πρωθυπουργός στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων, εστιάζοντας στο γεγονός ότι είναι διατεθειμένη να λάβει ακόμη πιο ισχυρά μέτρα ενάντια στην τρομοκρατία.

    Charlie Hebdo

    Το περιοδικό σατίρισε ακόμη και τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι τρομοκρατικές επιθέσεις την τελευταία περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Σε άλλο σκίτσο του εμφανίζει Βρετανούς να τρέχουν  μπροστά από το Big Ben κρατώντας μπίρες, ενώ αναγράφονται τα εξής: «Συμβουλές για να αδυνατίσεις από το Ισλαμικό Κράτος- Τρέξτε γρήγορα».

    Charlie Hebdo

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναστάτωση στο Λονδίνο – Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου αντικειμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρετανία: Αμφίβολη η απόλυτη πλειοψηφία για τη Μέι – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκλογές Βρετανία: Ψήφισε και ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν



    ΣΧΟΛΙΑ