• Top Stories

    Αποφυλακίστηκε… κατά λάθος εξαιρετικά επικίνδυνος κακοποιός!

    kakopoios


    Κι όμως συνέβη. Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος κακοποιός, ο οποίος εξέτιε την ποινή του στη φυλακή στο Λονδίνο αποφυλακίστηκε από τις Αρχές. Σύμφωνα με το BBC πρόκειται για τον 25χρονο Ράλστον Ντοντ ο οποίος πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς βγήκε από τη φυλακή εννιά μήνες μετά την απόδοση της ποινής του από το δικαστήριο.

    Το τραγικό λάθος έγινε κατά τη διάρκεια καταγραφής της ποινής του.

    Ο Ντοντ φυλακίστηκε τον Νοέμβριο, αφότου ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τρεις φορές έναν άντρα στην πλάτη έπειτα από καβγά σε δρόμο του βόρειου Λονδίνου.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης «τέτοια λάθη είναι εξαιρετικά σπάνια» ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών η υπόθεση ερευνάται.

    Ένα ένταλμα σύλληψης για τον Ντοντ έχει ήδη εκδοθεί και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

    Ο Ντοντ επιτέθηκε σε έναν 21χρονο με μαχαίρι στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016 και στη συνέχεια διέφυγε. Εν συνεχεία συνελήφθη στις 11 Οκτωβρίου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 ετών τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

    Μετά την καταδίκη του, ο αστυνομικός επιθεωρητής Γουίλ Λέξτον Τζοουνς είχε δηλώσει ότι η έρευνα οδήγησε «στη φυλάκιση ενός εξαιρετικά επικίνδυνου εγκληματία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παύλος Παπαδόπουλος: Πολλοί επιστημονικοί κλάδοι θα πρέπει να ασχοληθούν με την ψυχολογική κατάσταση του Βαρουφάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στα 200 καλύτερα του κόσμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-σοκ: Γυναίκα εκσφενδονίζεται 20μ. μακριά σε τροχαίο στη Ρωσία!



    ΣΧΟΛΙΑ