• Top Stories

    Απίστευτο: Το τρομοδέμα του Παπαδήμου ήταν για 24 ώρες πεταμένο στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του

    • NewsRoom

    Λουκάς Παπαδήμος


    Πριν φτάσει στα χέρια του Παπαδήμου, το τρομοδέμα που έσκασε στο αυτοκίνητό του με το άνοιγμα, πέρασε μια… διαδρομή. Πρώτα, πήγε στο κέντρο διαλογής στο Κρυονέρι και από εκεί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην συλλογή γραμματοκιβωτίων. Η επόμενη στάση, ήταν στο σπίτι του, όπου ξεκινάει και η ιστορία, με τα γνωστά αποτελέσματα.

    Το δέμα έφτασε στο Π. Ψυχικό και την οικία του πρώην πρωθυπουργού, την Τετάρτη. Εκείνη την ημέρα, ο ίδιος, δεν βγήκε από το σπίτι του, οπότε για μια ολόκληρη ημέρα, ο φάκελος με την βόμβα, ήταν έξω από αυτό.

    Λόγω του γεγονότος ότι είχε μαζί του ακόμη τρεις φακέλους που δεν χωρούσαν στην θυρίδα, ο διανομέας, το είχε αφήσει απ’ έξω.

    Αυτό, βέβαια, ήταν άκρως επικίνδυνο και για τον απλό κόσμο, καθώς θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον κάποιου, ώστε να το ανοίξει και να τραυματιστεί.

    Ο αρχιφύλακας συνοδός του Παπαδήμου, που έπρεπε να κάνει και τον έλεγχο της αλληλογραφίας, είπε στην κατάθεσή του, ότι στις 10:40 έφυγαν από το σπίτι. Στην μοτοσικλέτα, συγκεκριμένα στην μπαγκαζιέρα, ο συνοδός είχε τοποθετήσει τους τέσσερις φακέλους, ώστε να τους ελέγξει στο μηχάνημα X Ray της Βουλής.

    Άρα, αυτόματα, υπάρχει η πληροφορία ότι πέρασε ο φάκελος από την Βουλή, παρά τις αρχικές διαψεύσεις. Μάλιστα, ο εν λόγω άνθρωπος, πραγματοποιούσε πάντα τρεις φορές την εβδομάδα τον ίδιο έλεγχο, με οποιονδήποτε φάκελο.

    Πάντως, η αστυνομία, μέσω των καμερών ασφαλείας, κάνει προσπάθειες να εντοπίσει κάποιο ύποπτο άτομο που πλησίασε στα σημεία των γραμματοκιβωτίων της περιοχής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λουκάς Παπαδήμος: Θα μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο παραλήρημα Φιλιππάκη: «Στουρνάρας και Παπαδήμος ευθύνονται για 7.000 αυτοκτονίες» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλαλούμ με το κενό ασφαλείας στη Βουλή: Πώς πέρασε τον έλεγχο ο φάκελος που έστειλαν στον Λουκά Παπαδήμο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ