• Top Stories

    Απίστευτο περιστατικό σε σχολείο στη Γλυφάδα – Ξέχασαν κλειδωμένο 7χρονο και εκείνος πήδηξε στο κενό

    • NewsRoom


    Εντύπωση προκαλούν όσα συνέβησαν το μεσημέρι σε Δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας. Ένα αγοράκι,που είχε κλειδωθεί μέσα στο σχολείο, πήδηξε στο κενό και  τραυματίστηκε στο πόδι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι ηλικίας 7 χρονών έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

    Όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Παιδείας, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν κανονικά. Όμως,σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές από ΕΛ.ΑΣ, Ο 7χρονος που έχει διάσπαση προσοχής, απ΄ ότι φαίνεται δεν αντιλήφθηκε ότι το σχολείο του αδειάζει και παρέμεινε στην τάξη. Η δασκάλα χωρίς να καταλάβει οτι  βρισκόταν κάποιος μαθητής μέσα στην αίθουσα,την κλείδωσε, με αποτέλεσμα το παιδί μα εγκλωβιστεί μέσα.

    Στην προσπάθεια του να βγει έξω από την τάξη, ο μικρός έβαλε ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

    Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα. Ενώ από την μεριά του ο πατέρας του παιδιού κάνει λόγο για καθαρή ανευθυνότητα από μεριάς της εκπαιδευτικού και καταγγέλλει το περιστατικό ως απαράδεκτο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαμαρτυρόμενοι μεταλλωρύχοι μπούκαραν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλάκιση 18 μηνών στον πατέρα που άφησε μόνα στο σπίτι τα δίδυμα μωρά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ταλαιπωρίας συνέχεια για το επιβατικό κοινό: Ποια μέσα μαζικής μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο

     



    ΣΧΟΛΙΑ