• Top Stories

    Απίστευτη δήλωση Μπαλάφα: Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου ήταν μια… «στραβή» (video)

    Μπαλάφας

    Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας


    Στην «κακιά στιγμή», αποδίδει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, τον θάνατο του 11χρονου αγοριού στο Μενίδι από “αδέσποτη” σφαίρα.

    Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε ότι δεν υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας αλλά αντιμετώπισή της με «σχετικά αποτελεσματικό τρόπο». Μάλιστα, για να υπεραμυνθεί των προσπαθειών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, ο υφυπουργός προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός του θανάτου του μικρού Μάριου. Όπως ανέφερε, καμιά φορά συμβαίνουν και… «στραβές».

    Δείτε το απόσπασμα:

    Όπως είπε αναλυτικά:

    “Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει και στη Βουλή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο κ. Τόσκας δείχνει – όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας – και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει το γεγονός ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία, ας το πούμε λαϊκά, στραβή, όπως αυτό που συνέβη στο Μενίδι. Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους κτλ. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μενίδι: Ελεύθερος ο 23χρονος μέχρι να δικαστεί η έφεση του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολεμικό κλίμα στο Μενίδι: Αστυνομικοί δεν άφησαν κατοίκους να πάνε στον καταυλισμό των Ρομά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το απόλυτο χάος στο Μενίδι: Οργή του κόσμου για τους Ρομά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ