• Top Stories

    Απαρηγόρητοι για τις τεράστιες ζημιές στην Ερμού οι καταστηματάρχες – «Άφαντη η ΕΛ.ΑΣ.»

    • NewsRoom
    Ερμού


    Τα παράπονά τους για την στάση της ΕΛ.ΑΣ. την ημέρα της πορείας για την Ηριάννα, πραγματοποίησαν οι καταστηματάρχες, μπροστά από τις διαλυμένες βιτρίνες των καταστημάτων τους, στην Ερμού.

    Σε μία ημέρα που οι διαδηλωτές έσπαγαν ο,τι έβρισκαν μπροστά τους, λόγω της οργής τους για την απόφαση κατά της Ηριάννας, η αστυνομία -όπως τόνισαν οι καταστηματάρχες- ήταν απούσα, κάτι που κάνει τους ίδιους να νιώθουν απροστάτευτοι.

    Οι ζημιές που σημειώθηκαν στα καταστήματα είναι τεράστιες, ανυπολόγιστες. Σύμφωνα με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ, τη στιγμή που πολλοί εργαζόμενοι έχασαν ημερομήσθια.

    «Την ώρα των επεισοδίων υπήρχαν διμοιρίες στη Νίκης, οι οποίες δεν αντέδρασαν… Οι νεαροί ανέβηκαν ανενόχλητοι από το Μοναστηράκι έως τη Νίκης καταστρέφοντας, με τους αστυνομικούς να αντιδρούν μόνο όταν φτάνουν κοντά στο υπουργείο Οικονομικών», ακούστηκε χαρακτηριστικά.

    «Πληρώνουμε φόρους, συντηρούμε εργαζομένους, όμως είμαστε απροστάτευτοι», είπε στον ΣΚΑΪ ένας έμπορος. «Κάνανε τη δουλειά τους και οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα, πουθενά η αστυνομία», ανέφερε άλλος.

    Για «αποκαρδιωτική εικόνα που έκανε κακό στη χώρα, γυρίζοντάς μας πίσω στο 2008 και το 2009», μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης.

    «O πιο εμπορικός δρόμος της χώρας έγινε λαμπόγυαλα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, επισημαίνοντας ακόμη την ζημιά για την τουριστική εικόνα της χώρας, η οποία είναι τεράστια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα επίθεση Πολάκη κατά Δικαιοσύνης για την Ηριάννα: Εκπαιδεύτηκα και εγώ στην Βαρκελώνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο Twitter για την Ηριάννα: Τα τιτιβίσματα – φωτιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ηριάννας: «Θέλει πίσω τη ζωή της» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ