ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μεγάλη πλειοψηφία το Αμερικανικό Κογκρέσο υπερψήφισε σήμερα ένα νομοσχέδιο για την αποδέσμευση 15,25 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας στους πληγέντες από το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ, στο Τέξας και για την παράταση του ορίου δανεισμού της αμερικανικής κυβέρνησης μέχρι την 8η Δεκεμβρίου του 2017.
Έπειτα από το πράσινο φως που έδωσε χθες η Γερουσία με ψήφους 80-17, τα μέλη της Βουλής Αντιπροσώπων ενέκριναν το νομοσχέδιο με ψήφους 316 υπέρ και 90 κατά, έπειτα από το συμβιβασμό που επιτεύχθηκε μεταξύ του προέδρου Τραμπ και της μειοψηφίας των Δημοκρατικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κούβα-Ίρμα: Οι πρώτες βροχές πλήττουν το ανατολικό τμήμα της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική έκκληση Τραμπ: «Φύγετε μακριά από τον δρόμο της Ίρμα» – Νέα απειλή από τον Ατλαντικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλώνας Ίρμα: Αρχές και Τραμπ προειδοποιούν τους πολίτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Πάνω από 47 δισ. ευρώ αυξήθηκε το κόστος ορυκτών καυσίμων τις τελευταίες 10 ημέρες πολέμου στο Ιράν
- Χρηματιστήριο: Στα χαμηλά μέρας το Jumbo, «μάζεψε» πάνω από τα 40 ευρώ η Metlen, ανάσα από ΔΕΗ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο κόκκινο η ΕΤΕ στις δημοπρασίες
- Blackstone: Σχέδιο πώλησης συμμετοχών άνω των 2 δισ. δολαρίων μέσω σύνθετων ομολόγων
- Πάνος Γερμανός: «Το μυστικό είναι να εμπνέεις τους γύρω σου» – Τιμήθηκε με το Business Unusual Award
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.