ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aντιεξουσιαστές εισέβαλαν το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Κρατώντας πανό διαμαρτυρίας και πετώντας φυλλάδια η ομάδα των περίπου 15 ατόμων από την «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» και την «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας», πέρασαν αρχικά στον αύλειο χώρο, μπήκαν μέσα στο κτίριο και κατάφεραν να ανοίξουν ένα πανό από το μπαλκόνι του τελευταίου ορόφου. Αστυνομικοί τους απώθησαν και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν χωρίς να γίνουν προσαγωγές.
Σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα αναφέρουν ότι «Τίποτα δεν τελείωσε, να αντεπιτεθούμε. Οργάνωση και αγώνας για την κοινωνική επανάσταση και τον ελευθεριακό κομμουνισμό, για την αναρχία». Μάλιστα καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενόψει της 82ης ΔΕΘ, στις 6 το απόγευμα στην Καμάρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας αλά… Ανδρέας Παπανδρέου για Ιόνια Οδό: Τα έργα αυτά ανήκουν στους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μηνυτήρια αναφορά από την ΠΟΕ – ΟΤΑ για τα δυστυχήματα εν ώρα εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδηγούμε την υβριδική BMW Σειρά 1
- OpenAI: AI Agent απέκτησε για πρώτη φορά μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε κυβερνητικά αρχεία της Αυστραλίας – Παγκόσμια ανησυχία
- EasyJet: Ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με δύο νέες πτήσεις από και προς Βρετανία
- Σύμβουλος Χαμενεΐ: Αν επιτεθούν ξανά οι ΗΠΑ η σύγκρουση μπορεί να επεκταθεί «μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.