• Top Stories

    Άκης Τσοχατζόπουλος: Ούτε και σήμερα η αποφυλάκισή του – «Ηφαίστειο» η Βίκυ Σταμάτη (video)

    Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζόπουλος

    Βίκυ Σταμάτη


    Στην φυλακή συνεχίζει να παραμένει, για μια ακόμα ημέρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, υπάρχει νομικό κώλυμα που ενδέχεται να τον κρατήσει μέσα για ακόμα ένα 24ωρο.

    Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι δικηγόροι, το κώλυμα αφορά την ποινή για την υπόθεση του πόθεν έσχες. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πρέπει να προσκομίσει ακόμα 2.000 προκειμένου να εξαγοράσει την ποινή και να μπορέσει να αφεθεί ελεύθερος. Η συγκεκριμένη ποινή δεν υπάγεται στην πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την υπό όρους απόλυσή του με καταβολή χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ, η οποία σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την ποινή κάθειρξης των 20 ετών.

    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε αιτηθεί συγχώνευση των δύο ποινών (20 και 5,5 ετών) που του είχαν επιβληθεί και επομένως συνεχίζει να παραμένει έγκλειστος στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού λόγω της ποινής των 5,5 ετών.

    Βίκυ Σταμάτη ΤσοχατζόπουλοςΒίκυ Σταμάτη Τσοχατζόπουλος

    Η καθυστέρηση αυτή, πάντως, εκνεύρισε την σύζυγο του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία απείλησε «να τα τινάξει όλα στον αέρα», αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η αποφυλάκιση.

    Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζόπουλος

    Μάλιστα, όπως μετέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, κ. Νικολάου, η κα Σταμάτη είναι έτοιμη να προχωρήσει ακόμα και σε απεργία πείνας για να δηλώσει την διαμαρτυρία της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καράφλας: Ο «εφτάψυχος» βαρυποινίτης, η «Greek Mafia» και το συμβόλαιο θανάτου 50.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γλυκά Νερά: Το ένοχο παρελθόν του βαρόνου που εκτέλεσε η Greek Mafia – Τον είχαν πυροβολήσει ξανά το 2003

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καράφλας: Τι είχε πει σε συνέντευξη του για τον «πόλεμο» στη νύχτα της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ