• Top Stories

    Άδωνις: Είπε ψέματα ο Κουρουμπλής

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγόρησε για επανειλημμένα ψέμματα με στόχο να παραπλανήσει την Βουλή και τους πολίτες κατηγόρησε τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

    Συγχρόνως ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατήγγειλε πως υπήρχε πλοίο του EMSA στην περιοχή από το μεσημέρι της Δευτέρας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

    «Έγινε όλη η φασαρία για τoν EMSA. Ο υπουργός είπε ότι το πλοίο του EMSA έφθασε το απόγευμα της Τρίτης γιατί ήταν σε άλλη αποστολή. Όμως όταν αιτείται το κράτος μέλος συνδρομή είναι υποχρεωμένο σε 24 ώρες να φτάσει το πλοίο. Αν το ζητούσαν από την Κυριακή το σκάφος Δευτέρα θα επιχειρούσε.

    Καταθέτω το επίσημο στίγμα. Το σκάφος έφτασε στο Πέραμα τη Δευτέρα στις 11/9 στις 14:30 το μεσημέρι. Δευτέρα έφτασε και ο Κουρουμπλής ενημέρωσε ψευδώς τη Βουλή και εσάς ότι έφτασε την Τρίτη το βράδυ. Πέρασε μέσα από το ναυάγιο. Έχουμε ένα απορρυπαντικό σκάφος. Περνάει μέσα από το ναυάγιο. Δεν ενημερώνει κανένας τον EMSA ότι το χρειαζόμαστε. Εδώ μιλάμε για λεπτά και ο άνθρωπος το έκρυβε μέρες» ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει «Για την καταστροφή έχει ευθύνη προσωπικά ο Υπουργός και ο Υφυπουργός. Τα ξέρατε όλα και κάνετε τα στραβά μάτια για την καρέκλα».

    Απάντηση από Δρίτσα

    Ο Θοδωρής Δρίτσας ανέφερε από το βήμα της Βουλής πως το επίμαχο πλοίο βάσει του ημερολογίου της γέφυρας, τελείωσε τις εργασίες του την Τετάρτη 13 του μήνα το μεσημέρι. «Εγώ δεν είμαι ανακριτής και χρησιμοποιώ με πολλή φειδώ και στοιχεία δήθεν που θεατρινίστικα καταθέτουν άλλοι», τόνισε.

    Τα έγγραφα που παρουσίασε ο κ. Γεωργιάδης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουρουμπλής: Το αν θα παραιτηθώ ή όχι θα το κρίνουν άλλοι

    ΔΕΙΤΑ ΑΚΟΜΑ: Γ. Μαρλαφέκας (Λουξ): «Στοίχημά μας η ανάπτυξη των Plus & Light»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι νέες δουλειές του Damian Cope (ΟΠΑΠ) και των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου



    ΣΧΟΛΙΑ