ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα θρίλερ με πολλές νομικές (και όχι μόνο) παραμέτρους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος να μην αποφυλακιστεί ούτε σήμερα.
- Με το γραμμάτιο της εγγυοδοσίας, το οποίο φέρεται να έχει λάθη καθώς έχουν αναγραφεί εκ παραδρομής ελλιπή στοιχεία.
- Το πρόσωπο που θα έδινε τις 200.000 ευρώ (ή το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού) φέρεται να το… ξανασκέφτεται.
- Εκτός από την πρωτόδικη 20ετή καταδίκη του κ.Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μίζες σε συμβάσεις εξοπλιστικών, σε βάρος του έχει και μία αμετάκλητη καταδίκη (5,5 χρόνια φυλάκισης και 210.000 χρηματική ποινή) για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες καθώς δεν είχε δηλώσει την πολυτελή κατοικία της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Τώρα, οι συνήγοροι του κ. Τσοχατζόπουλου κάνουν τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για να βρεθεί μία λύση, η οποία προς το παρόν μοιάζει πολύ δύσκολη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αν αυτό δεν λέγεται διαπλοκή, πώς αλλιώς μπορούμε να το ονομάσουμε;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Microsoft: Μαζική επίθεση χάκερς στο λογισμικό της – Στη «φόρα» χιλιάδες κρίσιμα αρχεία Παγκόσμιων Οργανισμών
- Τέλος χρόνου για τις φορολογικές δηλώσεις – Προθεσμία 10 ημερών για την έκπτωση έως 4% με εφάπαξ εξόφληση
- Kαιρός: Ο καύσωνας είναι εδώ – «Καμίνι» όλη η χώρα αυτή την εβδομάδα με 40άρια – Πού θα κάνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα
