• Top Stories

    Νεκρή εντοπίστηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα του Πάσχα

    • NewsRoom
    Ιατρού


    Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας Ιατρού η οποία αναζητείτο από τη Δευτέρα του Πάσχα. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον βυθό του Αμβρακικού, στην Αμφιλοχία.

    Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του λιμενικού, οι οποίοι επιχειρούν την ανάσυρση του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

    Η αισθητικός Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με προορισμό της την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της, Θωμά Νίκα.

    Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Ζήτησε από τον ξάδελφό της να την φιλοξενήσει για λίγες μέρες. Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφό της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.

    Με την υπόθεση της Μαρίας Ιατρού είχε ασχοληθεί τις τελευταίες ημέρες η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Παπανώτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για παιδοκτόνο: «Πρώτη φορά συνάντησα τόσο ψύχραιμο δολοφόνο»



    ΣΧΟΛΙΑ