ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι τους, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη για 78 ημέρες και μέχρι τώρα δεν έχει συνταχθεί το κατηγορητήριο, από την τουρκική πλευρά.
Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά αίτημα, που θα κατατεθεί, για τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη.
Πάντως, σύμφωνα με πηγές, οι συνήγοροι των δύο δικηγόρων δεν τρέφουν μεγάλες ελπίδες, καθώς δεν αναμένουν να αλλάξει η στάση της τουρκικής πλευράς, παρά το γεγονός ότι τους επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αλλά και παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε Τούρκο ομόλογό του: Να αποφυλακιστούν οι δύο Ελλήνες στρατιωτικοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζέφρι Πάιατ: Απαράδεκτη η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, να επιστρέψουν στα σπίτια τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ – ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 9-13 Φεβρουαρίου
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Το αστρονομικό ποσό των $650 δισ. αναμένεται να δαπανήσουν τέσσερις Big Tech το 2026
- Ομάν: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης
- Στο ζενίθ ο πόλεμος οδηγών ταξί και Κωνσταντίνου Κυρανάκη – Οι ενστάσεις της ΠΟΕΙΑΤΑ επί του ερανιστικού νομοσχεδίου – Έρχονται απεργίες διαρκείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.