ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιταλία: Οι πρώτες προβολές «δείχνουν» προβάδισμα του «όχι» στο δημοψήφισμα για τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης
Καθαρό προβάδισμα 18 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νάς δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Opinion Poll.
Ειδικότερα, από το σύνολο των ερωτηθέντων για την πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ., έναντι 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ, 4,5% που προτιμά την Ελληνική Λύση και 2,7% που θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.
Στην σφυγμομέτρηση τίθενται επί τάπητος θέματα επικαιρότητας, όπως το μεταναστευτικό. Η συντριπτική πλειοψηφία (σ.σ. 90%) επιδοκιμάζει τις ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι του Τούρκου προέδρου Ερντογάν το 81% συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο Μεταναστευτικό. Αντίθετα, το 62% των πολιτών δηλώνει ότι αποδοκιμάζει τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η δημοσκόπηση διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «ΘΕΜΑ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξενοδοχείο Patmos Aktis: Το μεγάλο «άλμα» του 2026 με την υπογραφή της SMERemediumCap
- Ξενοδοχείο Coco-Mat: Νέο πρόστιμο από το ΣτΕ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επειδή αργεί η κατεδάφιση 3 παράνομων ορόφων
- ΠΑΣΟΚ: Θα καλέσει τη ΝΔ να ψηφίσει την άρση της ασυλίας των βουλευτών – Επιμένει για πρόωρες εκλογές
- Κίνα: Στοίχημα η αποτίμηση άνω των 3,5 τρισ. γιουάν για το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» μέχρι το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.