ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις «αλχημείες» του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου για να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.
Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως «η Κυβέρνηση, που επιχείρησε με φωτογραφική διάταξη να βγάλει από τη φυλακή τον Ξηρό και άλλαξε το νόμο για να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας, ενδίδει πλέον και στους εκβιασμούς και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα, μεταφέροντας τον “ήρωά” τους Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού».
«Είναι αδιάφορο αν η Κυβέρνηση σύρεται σε αυτές τις αποφάσεις λόγω των ιδεοληπτικών της εμμονών ή της ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία», συνεχίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει:
«Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η Κυβέρνηση εξευτελίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου ντροπιάζοντας διεθνώς τη χώρα μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και τελικά, ο Κοντονής υπέκυψε στην πίεση των αντιεξουσιαστών για να σώσει τον Τόσκα…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου στις 10 Απριλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τα «Σπιτάκια Ανακύκλωσης» – Τι έλεγε το πόρισμα της ΕΔΕΛ
- Τζουζέπε Τζιάνο: Η εξαγορά του ΧΑ από τη Euronext θα συνδέσει τις επιχειρήσεις με δεξαμενή ρευστότητας άνω των 6 τρισ.
- Τι στάση θα κρατήσει η ΝΔ στην ψηφοφορία για τις προανακριτικές – Η κλειστή σύσκεψη και η πρόταση για αποχή
- ΔΕΗ: Το σχέδιο για τον εξηλεκτρισμό των μεταφορών σε Ελλάδα και Ρουμανία
