• Πολιτική

    ΝΔ: Τσίπρας, Kοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται

    • NewsRoom
    μητσοτακης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ, η οποία καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι αποκρύπτει την αλήθεια, από τη στιγμή που δε δημοσιοποιεί την επιστολή παραίτησης του Ν. Κοτζιά.

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί από τον πρώην υπουργό να κατονομάσει σε ποιους αναφέρεται όταν κάνει λόγο για «εκβιαστές» και «διεφθαρμένους».

    «Τέσσερις μέρες μετά, ο πρωθυπουργός οφείλει επιτέλους να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση: Γιατί αποπέμφθηκε ο κ. Κοτζιάς και ποιους εννοεί σήμερα ο πρώην υπουργός ότι είναι “εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι” που “χτυπούν τη Δημοκρατία”;» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    Και προσθέτει: «Όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».

    Σύμφωνα μ πληροφορίες από το «Έθνος» στην επιστολή παραίτησής του ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση είναι πολιτικοί και όχι προσωπικοί.

    Ο παραιτηθείς υπουργός αφήνει αιχμές για τον Πάνο Καμμένο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι την εξωτερική πολιτική τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών.

    Τονίζει παράλληλα ότι δεν μπορούν να υπάρχουν αυτονομήσεις και διπλές γραμμές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιχμές Καμμένου κατά Κουίκ-Κουντουρά: «Έγιναν τζάμπα μάγκες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή επίθεση Κοτζιά: Τα «μπιστόλια του συστήματος» υπονομεύουν όποιους τους αντιστέκεται

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αναφέρει η επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά – Αιχμές κατά Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ