ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Το μεταναστευτικό και η ασφάλεια αποτελούν τα πρώτα θέματα των νέων «σεμιναρίων» που ξεκινά η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) για την ενημέρωση των στελεχών της.
Έτσι σήμερα, στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς θα βρεθούν περισσότεροι από 150 υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις κάλπες της περσινής χρονιάς, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ζητήματα και την πολιτικής της κυβέρνησης σε αυτά από τους υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιάς και τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλο Γεωργιάδη.
«Το κόμμα υπολογίζει σε αυτά τα στελέχη. Ρίχθηκαν στις νικητήριες για τη ΝΔ μάχες τον περασμένο Μάιο και τον Ιούλιο, συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην τελική έκβαση, είναι στελέχη της πρώτης γραμμής και να κληθούν και πάλι στους επόμενους αγώνες», σημειώνουν χαρακτηριστικά από την ΝΔ σχολιάζοντας τη νέα σειρά εκδηλώσεων που φέρει τον τίτλο «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες – Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του Αύριο».
Για τη σημερινή διαδικασία, οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν σε ειδική φόρμα συγκεκριμένα ερωτήματα και προτάσεις, οι οποίες έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στους δύο υπουργούς που θα μιλήσουν ενώπιόν τους.
Στις επόμενες συνεδριάσεις που θα ακολουθήσουν, η ΝΔ σκοπεύει να ενημερώσει για διάφορα θέματα και άλλα στελέχη της όπως τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, συνδικαλιστές, ή στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τη θεματολογία να προσαρμόζεται αναλόγως.
Εντός των επόμενων ημερών, εξάλλου, αναμένεται να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πιθανότατα το προσεχές Σάββατο θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Allwyn, Realcons, ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ
- Capital Tankers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στα 92,9 εκατ. δολ. τα καθαρά κέρδη στο β’ τρίμηνο 2026 – Μέρισμα 3 νορβηγικών κορωνών
- Johan Vandermeulen: «Η BAT επενδύει στην Ελλάδα γιατί πιστεύει στις δυνατότητες της χώρας και στις προοπτικές της για το μέλλον»
- Εντυπωσιακή επικράτηση των Κινέζων στη ναυπήγηση πλοίων – Eξασφάλισαν το 82,5% των παγκόσμιων παραγγελιών νέων πλοίων το α’ εξάμηνο 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.