• Πολιτική

    ΝΔ: «Σεμινάριο» στα γαλάζια στελέχη από Μηταράκη και Χρυσοχοϊδη για μεταναστευτικό και ασφάλεια

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Νότης Μηταράκης

    Νότης Μηταράκης, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου


    Το μεταναστευτικό και η ασφάλεια αποτελούν τα πρώτα θέματα των νέων «σεμιναρίων» που ξεκινά η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) για την ενημέρωση των στελεχών της.

    Έτσι σήμερα, στα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς θα βρεθούν περισσότεροι από 150 υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές οι οποίοι δεν εξελέγησαν στις κάλπες της περσινής χρονιάς, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ζητήματα και την πολιτικής της κυβέρνησης σε αυτά από τους υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιάς και τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλο Γεωργιάδη.

    «Το κόμμα υπολογίζει σε αυτά τα στελέχη. Ρίχθηκαν στις νικητήριες για τη ΝΔ μάχες τον περασμένο Μάιο και τον Ιούλιο, συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην τελική έκβαση, είναι στελέχη της πρώτης γραμμής και να κληθούν και πάλι στους επόμενους αγώνες», σημειώνουν χαρακτηριστικά από την ΝΔ σχολιάζοντας τη νέα σειρά εκδηλώσεων που φέρει τον τίτλο «Κλείνουμε τις εκκρεμότητες του χθες – Δημιουργούμε σε στέρεες βάσεις την Ελλάδα του Αύριο».

    Για τη σημερινή διαδικασία, οι συμμετέχοντες  συμπλήρωσαν σε ειδική φόρμα συγκεκριμένα ερωτήματα και προτάσεις, οι οποίες έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στους δύο υπουργούς που θα μιλήσουν ενώπιόν τους.

    Στις επόμενες συνεδριάσεις που θα ακολουθήσουν, η ΝΔ σκοπεύει να ενημερώσει για διάφορα θέματα και άλλα στελέχη της όπως τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής,  συνδικαλιστές, ή στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τη θεματολογία να προσαρμόζεται αναλόγως.

    Εντός των επόμενων ημερών, εξάλλου, αναμένεται να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πιθανότατα το προσεχές Σάββατο θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.



    ΣΧΟΛΙΑ