• Top Stories

    ΝΔ: Παρά το άδειασμα σε Παππά, οι απαντήσεις για τον Πετσίτη πρέπει να δοθούν

    • NewsRoom


    Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να αδειάζει ανοιχτά τον Νίκο Παππά, όμως τα ερωτήματα για τον ρόλο του Μανώλη Πετσίτη μένουν ακόμη αναπάντητα, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου.

    Σε δήλωσή του ο κ. Μαστρογεωργίου αναφέρει: «Μπορεί ο κ. Τζανακόπουλος να αδειάζει ανοιχτά τον κ. Παππά, επιθυμώντας προφανώς να κρατήσει αποστάσεις από το έτερο μέλος της παρέας του Μαξίμου, τα ερωτήματα, όμως, που έχουμε θέσει δεν έχουν ακόμη απαντηθεί:

    • «Ποια είναι η σχέση του Νίκου Παππά με τον Αρτεμίου που έστελνε παράνομα χρήματα στον Πετσίτη;
    • Γιατί ο κ. Πετσίτης, ενώ αμειβόταν πλουσιοπάροχα από την ELFE, μπαινόβγαινε το 2016 και το 2017 στο Μαξίμου και τη ΔΕΠΑ, όπως δημόσια έχει πει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης κ. Θεόδωρος Κιτσάκος;
    • Πόσο ηθικό είναι να δουλεύει η κ. Ξεπαπαδέα για τον Αρτεμίου, ο οποίος είναι δικηγόρος και διαχειριστής εταιριών που συνδέονται με υπόδικο επιχειρηματία ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος Υπουργού;».

    Ο κ. Μαστρογεωργίου προσθέτει: «Το σκάνδαλο Πετσίτη-Αρτεμίου-Παππά θα αποκαλυφθεί πλήρως. Και τότε θα φανούν όλες οι σκοτεινές πτυχές των σχέσεων διαπλοκής που προσπαθεί να συγκαλύψει το Μαξίμου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Πετσίτης βραδυφλεγές φυτίλι στα θεμέλια της κυβέρνησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλα ερωτηματικά: Το ΓΕΜΗ διαψεύδει την ανακοίνωση Ξεπαπαδέα ότι παραιτήθηκε τον Μάιο του 2015

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ζαχαράκη για υπόθεση Πετσίτη: Να απομακρυνθεί η Ξεπαπαδέα



    ΣΧΟΛΙΑ